27S: en calent.

Avui hem viscut un dia ple de nervis, dubtes i finalment una alegria continguda. En primer lloc destacar la brutal participació en les eleccions al Parlament al nostre poble: el 82% dels i les altafullenques ha anat a votar.

Per tant, el resultat electoral ens deixa una fotografia de com és el nostre poble, que pensa políticament i no deixa marge a aquells que parlen de les minories silencioses.

A partir d’aquí hi ha un clar vencedor: Junts Pel Sí ha obtingut 1297 vots, un 45%. Si comparem aquesta xifra amb els resultats de la consulta ciutadana del 9N, veiem que hem superat els 1266 vots que va obtenir el Sí-Sí. A aquestes xifres vull sumar (vinculant d’alguna manera al món municipalista) els 243 vots, un 8%, que la CUP ha obtingut a Altafulla. Sabem, i d’alguna manera m’alegra, que gent que va votar l’EINA a les municipals, avui ha optat per la CUP. Som el front ampli d’esquerres i independentista d’Altafulla.

Tot plegat dóna a l’independentisme la victòria electoral a Altafulla: 1540 vots, el 53%. Estic content d’aquest resultat al nostre poble, fa molts anys que hi treballem, des de la consulta ciutadana d’Altafulla Decideix de 2010 fins avui.

A escala nacional les xifres deixen pel país 2 projectes clars: la República Catalana o l’Espanya centralista. Aquest darrer és el projecte de Ciutadans. El PSC ha salvat els mobles com ha pogut, el PP ha estat devorat per Albert Rivera gràcies a La Sexta… i Iniciativa… la seva indefinició i la coalició amb Podem l’hi ha passat factura, espero que els faci reflexionar. Sempre trobaran la nostra mà estesa. I Unió… HAHAHAAHAHAHAHA.

Per ara, fins aquí. Ara a descansar, i agrair a tota la gent d’Altafulla que durant dies i setmanes han treballat de valent per arribar a aquests grans resultats. El 27S deixa un horitzó clar: més d’1.900.000 vots per la independència, ho haurem de gestionar com cal!

Tot és possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *