539 vots per continuar treballant!

1. El Govern arrasa. Els partits que hem governat els darrers 4 anys som els que més vots tenim. L’EINA som els que més vots guanyem respecte 2011: dels 318 vots (15%) als 539 (24%), un increment de 221 vots que ens fa treure 3 regidors, a 9 vots del nostre quart. En total el Govern passa de 7 regidors (4+2+1) a 10 (5+3+2). Una conclusió és que treballar pel poble serveix.

 

2. Ara qui Governa? Tot sembla indicar que la pilota està a la teulada de l’Alcalde Alonso. Des de l’EINA apostem per un Govern de continuïtat: hem demostrat que sabem treballar de valent per Altafulla, i així ho ha valorat la ciutadania donant-nos encara més vots. Això s’ha de traduir en una correcta i justa distribució de regidories, on quedin clares les funcions de cada membre del Govern. Des del nostre grup també volem evidenciar que, a part de la majoria d’esquerres, hi ha una majoria independentista de regidors. Aquí el Govern haurà de ser conseqüent.

 

3. Altafulla a l’esquerra i sobiranista. L’eix esquerra-dreta està clar: AA i l’EINA donem 8 regidors a l’esquerra i CiU i Ciutadans 3 a la dreta. Però també hi ha un punt de vista nacional a pocs mesos abans del 27S. Està clar que Altafulla va donar una coça als partidaris de la unitat d’Espanya, almenys com estem ara, amb el PP i PSC-LLOPA fora de l’Ajuntament i de molt, i Ciutadans només rascant 1 regidor dels 2 que tenia el PP. Els regidors clarament independentistes passem dels 2 a inicis de 2011 a 5 ara. L’EINA volem posar en valor al Govern les 1266 persones que el 9N van votar Sí-Sí.

 

4. Moltes gràcies a tothom! Els darrers dies de campanya tot eren dubtes: hem fet bona campanya? Hem treballat bé des de l’Ajuntament? Els altafullencs i altafullenques ho valoraran positivament? Doncs sembla que si. 539 vots són molts vots, molta confiança i moltes esperances dipositades. Ens fa feliços poder treballar pel nostre poble i esperem poder-ho continuar fent. L’Eva, l’Alba i jo, des del Grup Municipal de l’EINA, ho donarem tot per Altafulla 4 anys més!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *