Vivim Altafulla!

Tot i que ja estem arribant al punt final d’aquest mandat (tranquil, positiu i productiu pel poble) la feina continua. A tall d’exemple a la Regidoria d’Urbanisme tenim diversos fronts que poc a poc anem tancant. A Via Roviano ja tothom pot veure quina serà la nova realitat, amb una zona de vianants enjardinada, carril bici, la nova parada de bus, i la part més important: el reclamat vial de sortida de Via Roviano a Marquès de Tamarit. Un dels objectius que ens vam marcar a les darreres eleccions municipals al nostre programa electoral, que per alguna cosa serveix. D’altra banda la redacció del Pla Especial de la Vila Closa avança a bon ritme, i esperem poder tenir el projecte durant el mes d’abril. Si depèn de nosaltres, el sotmetrem a consulta dels i les veïnes. I sense sortir de la Vila Closa, ara que la Delegació de Cultura de la Generalitat ha donat el vistiplau a la remodelació del Carrer Martí d’Ardenya després d’una visita “in situ”, des del Govern hem decidit deixar les obres per a després de l’estiu.

Si aquests darrers 4 anys hem embellit les entrades del poble amb la construcció de la Tercera Fase de Marquès de Tamarit per un costat i l’entorn de Via Roviano per l’altre… queda una tasca a fer: tot l’entorn encara en urbanització del Passeig Lluís Companys i La Cabana. Després de mesos demanant als propietaris la reactivació de les obres per poder obrir els carrers al trànsit (i poder així connectar amb bus l’estació de tren amb La Mora) i obtenint el silenci per resposta, hem decidit assumir nosaltres el lideratge de la gestió de les obres.

Tot i aquest seguit de feines, n’hi ha de més petites que també segueixen el seu curs. Però també és moment per començar a pensar amb els projectes de l’Altafulla dels 4 anys vinents, l’Altafulla de la República Catalana. És per això que des de L’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA), la coalició de Solidaritat i Esquerra Republicana a les pròximes eleccions municipals, ja hem començat a redactar el programa electoral, perquè nosaltres sí que el valorem i el portem a la pràctica, perquè vivim Altafulla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *