Per 1266 vots, cal una nova EINA.

M’agradaria començar aquest article felicitant als 1550 altafullencs i altafullenques que el passat 9 de novembre, malgrat les amenaces, les pors i les dificultats bramades des del govern espanyol, van anar a votar a l’Institut d’Altafulla per poder dir la seva sobre si Catalunya ha de ser un Estat independent o no. En especial, vull destacar la valentia de les 69 persones que van votar NO a la independència, demostrant que, abans que res, són demòcrates. D’altra banda, 145 veïns van votar SÍ-NO i, a falta de saber què vol dir ser un Estat dins d’Espanya, esperem poder-los convèncer que l’estat que necessitem és un Estat independent. Finalment, la gran majoria de votants (1266 altafullencs i altafullenques) vam optar per votar independència, és a dir SÍ-SÍ, demostrant que la gran majoria del poble vol una Catalunya lliure. Democràcia implacable.

 

Ara és l’hora de definir-se molt clarament. Nosaltres sempre hem dit que només hi ha dues opcions: o continuar al Regne d’Espanya, anacrònic, centralista i antidemocràtic, o crear la República Catalana independent, social i oberta. Evidentment, el nostre grup municipal fa temps que defensa la segona opció, i ara és més necessari que mai que la força independentista que es va demostrar el 9N es visualitzi encara més. És per això que, des del nostre grup municipal estem treballant per sumar esforços i unir, sota una EINA independentista, d’esquerres i altafullenca, tota la gent de Solidaritat, d’Esquerra Republicana de Catalunya i tot aquell altafullenc i altafullenca que se senti independentista i d’esquerres.

Si creieu que hem de tenir l’EINA per preparar l’Altafulla de la República Catalana, us convidem a l’acte de constitució d’aquest nou moviment el pròxim 30 de desembre a les 19:00 h al Museu d’Altafulla.

 

Una resposta a «Per 1266 vots, cal una nova EINA.»

  1. T’agrairé que treguis de l’apartat “La nostra candidatura” als membres de Solidaritat, ja que presta a confusió, i suposo que no ho pretens.

    Ja sé que la relació descrita, és la que va concórrer a les eleccions passades, però es va fer en nom de Solidaritat i tu ara vas per altres camins..
    Per qualsevol qüestió a la teva disposició.

    Cesc Invernon Rojals
    Coordinador Regional de SI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *