Marquès de Tamarit, fet.

Al maig farà tres anys de les darreres eleccions municipals. Una de les claus per a tot partit és presentar-se amb un programa electoral. Nosaltres, els i les independentistes, no només vam tenir la gosadia de tenir-ne un de propi, sinó que l’hem anat complint des del Govern municipal. La prova més gran d’això la tenim aquest mateix mes de març, ja que la promesa més important a l’àrea d’urbanisme, la Tercera fase de Marquès de Tamarit, ja és una realitat. El que durant anys va ser la N-340, una carretera atapeïda de trànsit, amb camions amunt i avall i tallant el poble en 2 parts, que deixava els vianants al marge, avui ja és un passeig. Marquès de Tamarit és converteix en un eix vertebrador, unint peatonalment els dos extrems del poble des de la urbanització Robert fins al principi de la Ronda d’Altafulla amb l’Escola la Portalada.

 

Aquesta obra ha estat se’ns dubte la de més magnitud de l’actual Govern, no només pressupostàriament, sinó també en la creació de nous espais per als vianants. Si fins ara ja havíem fet noves voreres al Carrer Comunidó, a Alcalde Pijuan, Ronda d’Altafulla i la peatonalització de Sant Antoni Abat, ara hem de sumar els gairebé 400 metres de noves voreres de la Tercera Fase de Marquès de Tamarit. A més amb aquestes obres s’ha aprofitat per asfaltar carrers que ho necessitaven, com el Carrer de la Portalada, o suavitzar els ressalts (tal com va votar la ciutadania el 2013) del mateix Marquès de Tamarit que tenien unes rampes d’accés massa pronunciades. A l’Ajuntament hi ha dies per tot, però dels millors dies són els que pots veure que allò que portaves al programa electoral (i que per això 318 persones van votar la teva candidatura), a base de molta feina i reunions, ja és una realitat.

 

I com que treballem per fer realitats, l’objectiu d’aquest 2014 és assolir la independència del país (ja ho sabeu, tenim dos fronts: el benestar d’Altafulla i la llibertat dels Països Catalans) i des de l’Ajuntament també hi estem implicats des de l’Associació de Municipis per la Independència i col·laborant amb l’Assemblea Nacional Catalana, és per això que us animem a què els propers 22 i 23 de març us apropeu a l’Ajuntament a signar per la independència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *