Dia a dia i problemes

La manera com hem començat aquest 2013 ha estat, com a mínim, trepidant. Ja sabem qui farà les obres (506.000€ de pressupost i uns 300.000€ de millores) que començaran en breu la 3ª Fase de Marquès de Tamarit, Tarragona ens discuteix la propietat de 45 metres de platja al Club Marítim, hem aprovat el PUOSC 2013-2016 on s’invertiran 155.000€ pel Pla de Voreres i s’ha presentat el projecte de rehabilitació i posada al dia del Casal La Violeta, a més a més de tot l’afer relacionat amb el Centre Lúdic “Les Bruixes”, la seva sentència i el seu futur.

 

Un tema que per arribar a bon port des del Govern hem optat, més enllà de l’alarmisme d’alguns, per la discreció i al mateix temps la transparència. Ara bé, el mes de març també promet: toca signar amb totes les entitats (Castells, Diables, Centre d’Estudis…) els convenis que els permeten portar a terme les seves activitats, anem enllestint el 26è Festival Internacional de Música d’Altafulla, el Barnasants torna per segon any al poble, amb la Joana Badia i tots els voluntaris, actors i actrius anem enllestint el Camí de la Creu d’enguany (esperem que enguany no plogui!) i a la Comissió de Festes hem de preparar l’Assemblea General i les activitats de Sant Jordi i l’estiu.

 

Des de Solidaritat a tot això hi sumem l’anàlisi de com s’està fent la feina, i tal i com vam veure a la 3ª Assemble Oberta que vam fer el passat 23F podem dir que l’execució del nostre programa electoral va per bon camí. Però hem de ser exigents, redreçar els errors que haguem pogut fer (després de tot, som persones!) i afrontar els nous reptes i problemes aportant solucions ara: no deixar-ho per als que vindran després de nosaltres com van fer alguns. A tot això, amb el poc més de 2 mesos que portem d’any ja veiem que l’independentisme tindrà un any de molta feina. Cal contestar amb intel·ligència les amenaces (com el tema de la bandera espanyola a l’ajuntament) de l’Estat espanyol, que tot i que per ara només té símbols de nerviosisme, i per fer-ho necessitem l’ajuda i suport de tots els i les independentistes d’Altafulla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *