És l’hora del jovent.

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=4pf_drbNcx4]

ARTICLE PUBLICAT AL PLAÇA DEL POU

A la campanya electoral de les passades eleccions municipals, Esquerra i les JERC vam estar explicant la necessitat, tant als actes com al nostre programa electoral, de crear eines per tal d’impulsar unes polítiques de joventut eficients i que mirin de resoldre les preocupacions dels i les joves, anant més enllà de l’organització de festes i d’altres activitats de lleure, mirant de resoldre les preocupacions reals dels jovent.

Seguint l’ideari republicà del nostre partit, creiem necessari el debat i la participació, i és per això que ja fa uns mesos va aprovar-se la creació d’un Consell de Joves local, una eina que permetrà al jovent del poble mostrar les nostres inquietuds, reivindicacions i propostes als representants polítics. A més a més, també permetra tenir representació al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i dir-hi la nostra per tal de que la Secretaria General de Joventut la sàpigui de forma directa i real què és alló que volem el jovent del país.

Una altra de les tasques que el Consell de Joves haurà de portar endavant, serà la conscienciació als nostres polítics, mitjançant la nostra participació al Consell, de que les polítiques de joventut van més enllà d’organitzar festes: com a joves tenim preocupacions en temes d’habitatge, precarietat laboral, salut o mobilitat: volem contribuir al desenvolupament d’Altafulla en tots els ambits des del nostre punt de vista. La veu del Consell de Joves ha de ser interl.loctura directa del jovent d’Altafula amb la regidria de Joventut per a que aquest sàpigui de primera mà les necessitats de la gent jove i transmeti al govern local que s’ha de fer en les polítiques que ens afectin.

Des de la regidoria de Joventut s’ha posat la primera pedra: crear el Consell de Joves per escoltar-nos. Ara ens toca als i les joves posar la segona pedra i participar, desmentint tots els topics sobre la participació juvenil, i començar ja a fer d’Altafulla el poble on volem viure, ara i en el futur.

PD: Al video, el “Compromis” d’alguns al País Valencià… per flipar una estona. Demà cap al sud de nou!

Una resposta a «És l’hora del jovent.»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *